Lahjat kauniiksi kukkakoruilla!

Mitä lahjaksi tänä jouluna? Tämä on kysymys, jota esitetään useissa kodeissa ja työpaikoilla ennen joulua useaan kertaan. Haluaisi antaa jotakin yksilöllistä, ympäristöystävällistä, eettistä ja ennen kaikkea sellaista, josta on iloa.
Lahjojen koristeleminen kukkasilla on meillä Suomessa vielä harvinaista, mutta kovasti nouseva trendi. Esimerkiksi kukkakorulla koristeltu viinipullo tai glögipullo muuttaa luonnettaan paljon saadessaan kukkia ympärilleen. Miten mukava on tarjota ruokapöydässä vaikkapa viiniä, kun pullo on kuin koru.

marja kokonaan

Kausiviini on saanut Ilex- marjoista koristeen kaulaansa. Mukana myös hieman kultaa, joka toistuu etiketistä.
marjat puolikas

Nyt on hyvä aika käydä omassa kukkakaupassa sopimassa koristeiden tekemisestä lahjaviinipulloihin ja glögipulloihin. Ammattilaiset suunnittelevat ja toteuttavat sopivat sidontatyöt.

glögi sivu kokonaan

Kaupan glögipullo sai koristelun kylkeensä. Tällainen tuunaus lisää lahjan yksilöllisyyttä ja arvoa. Mukava rustiikkinen tunnelma välittyy kuivista heinistä ja muusta materiaalista.

etiketti ja kukka viini

Hyasintin tuoksua voi pujottaa myös viinipullon kaulaan.
Ihana moderni tapa hyödyntää kukkamateriaalia. Koristetta ei tarvitse ottaa pois viiniä tarjottaessa se pysyy hyvin paikoillaan.
lähikuva viinipullon koriste

Kukkakoristeet ovat kaunis tapa tehdä lahjasta oman näköinen. Kukkia ja lisämateriaaleja on valtavasti, mitä voi käyttää näissä sidontatöissä. Ammattitaitoinen henkilökunta kukkakaupassa osaa opastaa ja sitoa tyylikkään kokonaisuuden, joka on lahjan antajan näköinen.

Mukavaa joulun odotusta!

t. Katri

 

 

 

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.